EURO 2022 - Articles

ZRUŠENO: EDITH PIAF: DNES NECHCI SPÁT SAMA, 9.8.2022 - VALEČ

ZMĚNA:

Z organizačně technických důvodů bylo divadelní představení Edith Piaf: Dnes nechci spát sama definitivně ZRUŠENO.

 

!!! NÁHRADNÍ PŘEDSTAVENÍ – V případě, že máte zájem, můžete Vaše vstupenky na Edith Piaf využít ke vstupu na divadelní představení Fantastická žena dne 8.8.2022 od 19:00 hod., opět nádvoří Hotelu Zámek Valeč.

Vstupenky se nevyměňují, zůstávají v platnosti na nové divadelní představení.

Jestliže tuto možnost nevyužijete, lze požádat o navrácení finančních prostředků. Prosíme, abyste tak případně učinili co nejdříve, nejpozději do 6.8.2022.

 

Zde oficiální vyjádření pořadatele:

,,Vážení,

 z organizačně technických důvodů se divadelní představení "Edith Piaf: Dnes nechci spát sama" ruší. Vámi zakoupená vstupenka však zůstává v platnosti na divadelní představení Fantastická žena, které se koná 8. 8. 2022 od 19:00 na nádvoří Hotelu Zámek Valeč. Není nutná výměna vstupenky, stačí s původně zakoupenou vstupenkou přijít na nové divadelní představení. V případě, že o náhradní divadelní představení nemáte zájem, vstupné vám bude vráceno v plné výši.

Děkujeme za pochopení.“

 

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou
- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity


Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: sulcova@ticketportal.cz

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz

 



Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

Top